FUTURproof award

De FUTURPROOF award wordt ieder jaar uitgereikt aan een overheidsorganisatie die toekomstgericht is en die werk maakt van verjonging. Voor 2020 zoeken we een organisatie waar werkgeluk hoog in het vaandel staat, die buiten de gebaande paden durft te treden en durft te experimenteren. In welke organisatie gaan lef en vertrouwen hand in hand? Waar mogen ambtenaren fouten maken dankzij een veilige werkomgeving waarin leren en ontwikkelen veel aandacht krijgt? FUTUR & Driessen zoeken inspirerende voorbeelden!

Nomineer jouw organisatie
Werk jij in de organisatie die wij zoeken? Opgeven kan t/m 8 november via dit korte formulier. We vragen je kort een beeld te schetsen van waarom jouw organisatie de award moet winnen. Hierna gaat de selectiecommissie aan de gang met het beoordelen van alle inzendingen en zullen zij een shortlist maken. De organisaties op de shortlist worden snel daarna gevraagd een korte pitch per video in te sturen. Hieruit volgen vijf genomineerden waar we in december een bezoek aan brengen. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de finaleavond van de verkiezing ‘Jonge Ambtenaar van het Jaar’ in januari 2020.

De winnaar...
De winnaar van de FUTURPROOF award draagt deze titel een jaar lang vol trots. En dat geeft natuurlijk een boost aan je werkgeversmerk als overheidsorganisatie. Naast dat je het predicaat 'FUTURPROOF organisatie' aan je voordeur mag hangen, kun je ook rekenen op de nodige media-aandacht.