JANE is terug!

Op 8 juni zal voor het eerste sinds 2019 weer een fysiek Jonge Ambtenaren Netwerk Event (JANE) plaatsvinden, en wel @PLNT te Leiden!

De JANE is bedoeld om jonge ambtenaren in contact met elkaar te brengen, en te inspireren hoe zij hun jonge ambtenaren netwerk nog verder kunnen ontwikkelen. Heb jij nog geen JAN, maar zou je er graag eentje willen opzetten bij je eigen organisatie? Ook in dat geval kun jij via workshops en andere jonge ambtenaren ideeën opdoen hoe je dit kan vormgeven! 
Het thema voor deze JANE is gelijk aan het thema van de Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing: Jong en Ervaren. Om 11.30 uur start de inloop met een heerlijke lunch, en om 12.30 uur start het programma. We regelen voor jullie interessante sprekers, workshops, een goodiebag én natuurlijk een lekker hapje en drankje om met elkaar van te genieten. Houdt onze socials in de gaten voor bekendmaking van het programma, en meld je alvast aan via de link! Je ontvangt dan van ons een save-the-date verzoek in je agenda. 


Programma

📢11.30-12.30 uur Ontvangst met heerlijke lunch
📢12.30-13.00 uur Plenaire opening: FUTUR en de gemeentesecretaris van Leiden: Pim van Vliet
📢13.00-15.15 uur 2 workshoprondes rondom het thema Jong en Ervaren (georganiseerd door Yep TrainingenCNV Jongeren én JONG waterbeheer)
📢15.15-16.00 uur Plenaire afsluiting: voormalig topsporter Bart Lukkes en Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022:Michelle Kames
📢16.00-18.00 uur Netwerkborrel met jonge ambtenaren en FUTUR partners.


Gepubliceerd op 26 april 2022

Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!