FUTUROntmoet Christophe van der Maat!

Donderdag 21 april is je kans om kennis te maken met Christophe van der Maat, staatssecretaris van Defensie. FUTUR organiseert dit fysieke (!) event waarin jullie hem als jonge ambtenaren kunnen bevragen!

We gaan met hem in gesprek over zijn carrièrepad en visie op de jonge ambtenaar. Hoe heeft Christophe zich ontwikkeld van jonge ambtenaar tot staatssecretaris? Wat zijn de verschillen tussen werken voor een gemeente, provincie en de Rijksoverheid? Wat is zijn visie op goed ambtenaarschap in een tijd waarin de overheid verandert? 

Benieuwd geworden? Of heb jij zelf een vraag aan Christophe? Schrijf je snel in via deze link.

Toegang is gratis en we starten om 16:00 uur. In een collegetour-setting stelt ons bestuurslid Michael van der Schans de vragen. Het evenement is fysiek en vindt plaats in New Babylon in Den Haag (Anna van Buerenplein 41a, zaal 1.7). Vanaf 17:00 uur start de borrel en kun je netwerken met andere jonge ambtenaren.  

Christophe van der Maat is sinds januari 2022 werkzaam bij het ministerie van Defensie. Daarvoor heeft hij onder andere gewerkt als gedeputeerde bij de Provincie Noord-Brabant en was hij ambtenaar bij de gemeente Roosendaal en Dordrecht. En niet te vergeten, Christophe was ooit de winnaar van FUTUR’s Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing! 


Gepubliceerd op 10 april 2022

Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!