FUTUR LIVE! 2021

Donderdag 21 januari 2021 is het eindelijk zover: FUTUR LIVE! Hét evenement voor alle jonge ambtenaren, de hele dag te volgen via onze digitale omgeving op FUTUR.nl. Tijdens dit evenement worden meerdere awards uitgereikt. Maar er is meer! Benieuwd wat allemaal tijdens dit evenement gaat gebeuren?

JONGE AMBTENAAR VAN HET JAAR VERKIEZING

Tijdens het evenement wordt de prijs voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar (JAvhJ) uitgereikt. Dit jaar wordt gestreden om de titel van de meest trotse jonge ambtenaar van het jaar. De drie finalisten zijn Yannick God van de gemeente Utrecht, Jelly Frankes van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel en Kaj van Brummelen van de gemeente Amsterdam. Afgelopen maanden hebben ze al meerdere selectierondes gehad waarin zij elke keer hebben laten zien waarom ze zichzelf met trots ambtenaar noemen. Tijdens het evenement gaan ze in de ochtend nog een pitch houden. Dit is voor hen het moment om nog één keer de kijkers te overtuigen om op hun te stemmen om zo kans te maken op de publieksprijs. Daarna gaat de jury met de finalisten in gesprek. In de middag wordt dan eindelijk bekend gemaakt wie dit jaar dé winnaar is van de publieksprijs en de vakjury prijs! De vakjury winnaar krijgt naast de titel en een beeld een opleidingscheque van € 5.000 beschikbaar gesteld door de Bestuursacademie Nederland. Super spannend dus!

FUTURPROOF AWARD

Naast de uitreiking van de JAvhJ award wordt ook de FUTURPROOF award uitgereikt. De FUTURPROOF award wordt ieder jaar uitgereikt aan de overheidsorganisatie die voorop loopt met verjonging en toekomstgericht is. Omdat een trotse organisatie hieraan bijdraagt, gaat FUTUR voor de FUTURPROOF award 2021 samen met partners Driessen en DisGover op zoek naar een trotse organisatie die het trots zijn toejuicht en aanjaagt onder haar medewerkers én daarbuiten. Dit jaar zijn de drie finalisten de gemeente Lelystad, Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en Trainingscentrum (DGOTC), en Waterschap Aa en Maas. Wie dit jaar deze prijs verdient bepaalt de vakjury.

DAGOPENING: 09.00 - 10.00 UUR

FUTUR live! wordt in stijl afgetrapt met de dagopening en hier wil je bij zijn! Naast dat de drie finalisten van de Jonge Ambtenaar van het Jaar pitchen wie zij zijn en waarom zij moeten winnen volgt er ook een krachtig groepsritueel: de FUTUR-Haka! Deze rituele, trotse dans wordt uitgevoerd door een heuse Haka professional en fungeert als mooie Energizer voor de rest van de dag.

LIVESHOW: 15.30 - 17.00 UUR

Beide prijzen worden uitgereikt tijdens de liveshow. Maar er is meer! Maaike Timmerman, bekend van Goedemorgen Nederland is de presentatrice van de show! Ad Bergsma komt langs om in gesprek te gaan over werkgeluk. Aan jou als kijker de uitnodiging om actief mee te doen en alle vragen die je hebt te stellen in de chat! Ook staat er een ludiek intermezzo op de planning! Wat het precies is, houden we nog even geheim. Maar geloof ons, het is zeker de moeite waard om te kijken!

PUBQUIZZZ: 17.15 - 19.00 UUR

En dan een knallende afsluiter van de dag, de ALLERGROOTSTE pubquiz voor jonge ambtenaren, gepresenteerd door de enige en echte Kenneth & Andor! De een is de koning van de discotheek en de ander professioneel moppentapper in spé, en samen vormen zij het legendarische entertainment duo ‘Kenneth en Andor’! Dus heb je nog geen teamuitje gepland en wil je coronaproof iets doen met je collega’s, schrijf je dan snel in! Individueel inschrijven is ook mogelijk. Schrijf je nu gratis in!.Gepubliceerd op 21 juli 2020

Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!