Verlenging samenwerking FUTUR - Driessen

Driessen en FUTUR kijken beiden terug op een fijne, succesvolle samenwerking het afgelopen jaar. Daarom hebben wij besloten om deze fijne samenwerking verder te zetten voor de komende periode. Driessen en FUTUR passen goed bij elkaar: twee organisaties met passie voor de overheid, beiden op hun eigen manier. Driessen is een uitzendbureau met een fijn en hechte club dat zich elke dag inzet om mensen met de ambitie om in de overheid te werken daadwerkelijk deze stap te laten maken. Werkgeluk staat hierbij centraal en dit voel en zie je terug in alles wat Driessen doet, ook in haar samenwerking met FUTUR.

FUTUR en Driessen passen goed bij elkaar, dus het is waardevol om onze samenwerking met deze nieuwe overeenkomst te verduurzamen. Jezelf ontwikkelen en betekenisvol werk doen bij een organisatie die een positieve impact heeft op onze maatschappij is voor Driessen erg belangrijk. De publieke sector is bij uitstek de plek waar dat kan, zéker voor jonge professionals, die met hun drive en passie het verschil gaan maken. We zeggen dan ook volmondig “Ja, ik wil” om samen het werken in de publieke sector het podium te geven wat het verdient!

Lisa Wouters - directeur Driessen

Daarom presenteert FUTUR met trots een verdere samenwerking voor het komende jaar. De kennis en het enthousiasme van Driessen sluiten naadloos aan bij het doel van FUTUR: een publieke sector die zich blijft uitdagen en vernieuwen door de stem van de jonge ambtenaar te laten horen. In samenwerking met Driessen organiseert FUTUR de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021 én de FUTURPROOF award. Deze fijne samenwerking wordt gekenmerkt door een professionele houding op een laagdrempelige manier. Zo ondersteunde Driessen FUTUR bij de selectie van de Jonge Ambtenaren door de inzet van 3 recruiters die ons helpen in de speurtocht naar dé jonge ambtenaar van het jaar 2021, biedt Driessen de publieksprijs aan aan de uiteindelijke winna(a)r(es) én zit de directeur van Driessen, Lisa Wouters, in de jury voor de FUTURPROOF award.Het thema voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar voor 2021 is trots. FUTUR is trots op alle jonge ambtenaren die zich elke dag opnieuw inzetten voor Nederland. Het feit dat Driessen deze (jonge) ambtenaren hierbij helpt én hierbij focust op het werkgeluk voor iedereen sluit hier dan ook naadloos op aan. Daarbij mag dus ook gezegd worden dat FUTUR trots is op haar samenwerking met Driessen en met veel enthousiasme uitkijkt naar een verdere samenwerking!  

Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!