Vacatures bij FUTUR

FUTUR, hét Jonge Ambtenaren Netwerk van Nederland, zoekt nieuwe bestuursleden! Ben jij een jonge ambtenaar met passie voor de veranderende overheid, kun je goed samenwerken en wil je jouw netwerk binnen de publieke sector graag verbreden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als bestuurslid bij FUTUR krijg je de ruimte om te doen waar jij goed in bent en om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Momenteel zijn wij op zoek naar een Communicatiestrateeg & Persvoorlichter en een bestuurslid Events & Partners.

Communicatiestrateeg & persvoorlichter 

Zie jij met gemak hoe deze tekst nog beter zou kunnen? Als bestuurslid Communicatiestrateeg & Persvoorlichter ben je verantwoordelijk voor de communicatie-uitingen van FUTUR richting de pers, onze achterban en onze partners. Het is belangrijk dat je scherp bent op de actualiteit en goed kunt samenwerken. Het bestuurslid is vooral een communicatieduizendpoot. Iemand die meedenkt over de communicatiestrategie en graag de social media kanalen beheert en uitbouwt. Waar liggen er kansen? Hoe kunnen we onze doelgroep goed bereiken? Je geeft eventueel interviews aan de pers, bent (mede)verantwoordelijk voor de website en sociale media kanalen van FUTUR en promotie van activiteiten. 

Events & Partners 

Je bent een organisatietalent die van aanpakken weet en een uitdaging aan gaat! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de communicatie met partners, zoals de Unie van Waterschappen. Als landelijk netwerk voor jonge ambtenaren organiseert FUTUR een aantal (grote) events en bijeenkomsten. Als bestuurslid Events & Partners ben je, samen met enkele mede bestuursleden verantwoordelijk voor één of meerdere evenementen per jaar. Momenteel zoeken we iemand met een affiniteit voor waterschappen die zich in wil zetten voor jonge waterschappers. Je kan daarbij ook aanhaken bij andere evenementen. 

Wie zoeken we? 

  • Je bent als ambtenaar werkzaam voor Rijksoverheid, een provincie, gemeente, waterschap of een uitvoeringsorganisatie.
  • Je bent niet ouder dan 35 jaar 
  • Je hebt een visie op verjonging bij de overheid. 
  •  Je hebt talent voor organiseren, netwerken en communiceren, of wilt deze talenten verder ontwikkelen. 
  •  Je staat voor samenwerken 
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met bestuurswerk of vergelijkbaar vrijwilligerswerk in netwerken. 

Solliciteren? 

Enthousiast geworden? Solliciteer dan door een korte mail met je motivatie (maximaal 500 woorden) en je cv naar infofutur@gmail.com. Geef in je sollicitatie duidelijk aan voor naar welke functie je voorkeur uitgaat en welke specifieke kwaliteiten je voor FUTUR wilt inzetten. Reageren kan tot en met zondag 22 november 2020.  

Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!