Vacature: bestuurslid communicatie

FUTUR, het netwerk voor jonge ambtenaren in Nederland, zoekt een nieuw bestuurslid communicatie! Er is een plek vrijgekomen in het bestuur! Ben jij de social media topper naar wie wij op zoek zijn? En ben jij een jonge ambtenaar met passie voor de veranderende overheid, kun je goed samenwerken en wil je jouw netwerk binnen de publieke sector graag verbreden Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ontwikkel FUTUR en ontwikkel jezelf …
Als bestuurslid bij FUTUR krijg je alle ruimte om te doen waar jij goed in bent en om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast breidt je je netwerk flink uit, kom je op unieke plekken en leg je verbindingen binnen ambtelijk Nederland.
Je maakt onderdeel uit van een groep van circa tien enthousiaste jonge ambtenaren uit heel Nederland, die samen de missie van FUTUR vormgeven, met name het benadrukken van de meerwaarde van jonge ambtenaren voor de publieke sector in Nederland en het vernieuwen van die publieke sector.

Beschikbare functie
Binnen het bestuur van FUTUR werk je deels zelfstandig en deels binnen kleine groepjes. Je behoudt het overzicht over de activiteiten waarvoor je verantwoordelijk bent en bent goed bereikbaar via e-mail, Skype, app en telefoon. Je woont de tweewekelijkse bestuursvergaderingen op wisselende locaties in de Randstad bij en draagt bij aan een coöperatieve, goede sfeer.

Als bestuurslid communicatie draag je actief de visie en missie van FUTUR uit op bijeenkomsten en in verschillende (vak)media. In de openstaande vacature zijn we op zoek naar iemand die (mede)verantwoordelijk is voor de website en sociale media kanalen van FUTUR en promotie van activiteiten.

Wie zoeken we?
Je bent als ambtenaar werkzaam voor Rijksoverheid, een provincie, gemeente, waterschap, een semi-publieke organisatie of een uitvoeringsorganisatie.
Je bent niet ouder dan 35 jaar.
Je hebt een visie op verjonging bij de overheid.
Je hebt talent voor organiseren, netwerken en communiceren, of wilt deze talenten verder ontwikkelen.
Je bent een aanpakker en je wilt actief bezig zijn met stukken schrijven, social media en de website.
Je staat voor samenwerken, maar durft ook medebestuursleden in beweging te zetten.
Je bent minimaal 6 - 8 uur per week beschikbaar vanaf uiterlijk december 2018 en voor minimaal één jaar.
Je hebt bij voorkeur ervaring met bestuurswerk of vergelijkbaar vrijwilligerswerk in netwerken.

Meer informatie?
Meer weten? Stel je vraag aan Annemarthe Wijnen (bestuurslid communicatie), Tim Smit (voorzitter) of Judith de Jonge (secretaris) via infofutur@gmail.com of bel 06-28022579.

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Solliciteer dan door een korte mail met je motivatie (maximaal 500 woorden) en je cv naar info@futur.nl. Geef in je sollicitatie duidelijk aan voor naar welke functiegroep je voorkeur uitgaat en welke specifieke kwaliteiten je voor FUTUR wilt inzetten. De sollicitatieperiode sluit op zondag 9 december 2018.