Samenwerking met Bestuursacedemie Nederland verlengd

Ook komend jaar zetten Bestuursacademie Nederland en FUTUR de samenwerking voort. Lees hier waar wij ons gezamenlijk voor inzetten, en hoe Bestuursacademie Nederland bijdraagt aan de missies van FUTUR.

Samen laten we de stem van de jonge ambtenaar horen

In de nieuwsbrief van de Bestuursacademie zie je het regelmatig voorbij komen: verhalen van jonge ambtenaren over hun boeiende werk bij de overheid. Het is mooi om te lezen dat de Bestuursacademie de verhalen van  enthousiaste, gedreven en professionele jonge ambtenaren deelt. Daarnaast levert de Bestuursacademie ook dit jaar weer een waardevolle bijdrage aan FUTUR's Jonge Ambtenaar van het Jaar (JAvhJ) verkiezing.

Met interessante workshops en Masterclasses bereidt de Bestuursacademie de deelnemers van de JAvhJ verkiezing voor op een strijd voor een finaleplaats. Zo organiseerde de Bestuursacademie vorig jaar een workshop gericht op doelgericht en creatief schrijven, waarmee de deelnemers goed voorbereid werden op hun schrijfopdracht. De drie finalisten die onder andere met de schrijfopdracht een finaleplaats wisten te bemachtigen, kregen aanvullend ook een Masterclass Personal Branding van de Bestuursacademie. Op basis van de kennis die de finalisten in deze Masterclass opdeden, waren zij in staat om tijdens de finale in een overtuigende pitch te vertellen waarom zij de titel ‘trotste jonge ambtenaar’ verdienden. Ook dit jaar speelt de Bestuursacademie weer een rol in de voorbereiding van de verkiezing. Verder reikt de Bestuursacademie tijdens de verkiezingsdag al een heel aantal jaar een mooie prijs uit aan de winnaar: een opleidingsvoucher ter waarde van € 5.000,- om vrij te besteden bij de Bestuursacademie. 

Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022

Binnenkort start de nominatie periode van de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022 verkiezing. Houd onze socials in de gaten! 

De Bestuursacademie Nederland

De Bestuursacademie bouwt mee aan de professionalisering van overheidsorganisaties en alle mensen die zich inzetten voor de publieke sector. Zij richten zich onder andere op de ontwikkeling van Jonge Ambtenaren door het aanbieden van vakopleidingen en praktijkgericht cursussen. Lees meer over wat de Bestuursacademie je kan bieden op www.bestuursacademie.nl

Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!