Michelle Kames Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022!

Tijdens de feestelijke live show van FUTUR op donderdag 20 januari is Michelle Kames, senior opgavemanager Werken en Ontmoeten van de gemeente Den Haag verkozen tot de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022.

Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022 Michelle liet volgens de vakjury zien dat jong én ervaren een prachtige combinatie is en dat ze met haar lef en energieke uitstraling de jonge ambtenaar dit jaar een nóg groter podium kan geven. 

Finalisten

Drie finalisten streden om de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar: Marc Wessels van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden, Martin Chaigneau van de gemeente Utrecht en Michelle Kames van de gemeente Den Haag. De verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd door FUTUR, hét jonge ambtenaren netwerk van Nederland. Net zoals vorig jaar dit jaar ook weer via een live show. Na een uitgebreide selectieprocedure beantwoordden de finalisten tijdens de live show onder andere vragen uit het publiek. Het thema van de verkiezing van dit jaar was Jong én Ervaren. Want ook als jonge ambtenaar heb je belangrijke ervaring! De winnaar krijgt een opleidingscheque beschikbaar gesteld door de Bestuursacademie Nederland.

Jonge Ambtenaren Netwerk van het Jaar

Nieuw dit jaar was de verkiezing Jonge Ambtenaren Netwerk van het Jaar, de drie JAN’s waren zeer gewaagd aan elkaar. Jong Defensie heeft uiteindelijk de Jonge ambtenaren uit Amsterdam (JAN.) en de Jonge Ambtenaren uit Zeeland (JAZ) verslagen en neemt de winst meer naar huis.

Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!