Bestuurslid Lieve in the picture

Ik ben Lieve, sinds april bestuurslid bij FUTUR. Ik houd me bezig met partnercontact en communicatie, met name het onderdeel onderzoek en opinie. In het dagelijks leven ben ik jurist bij de provincie Gelderland. Daarnaast ben ik koffieliefhebber, mag ik graag een potje tafeltennissen en ben ik een aantal keer per week op het voetbalveld te vinden.

Het geeft mij ontzettend veel energie om te zien hoeveel enthousiaste en ambitieuze jonge mensen er bij de overheid werken! Met mijn inzet bij FUTUR hoop ik jullie met elkaar te kunnen verbinden om van elkaar te leren en om het gezamenlijk geluid van de jonge ambtenaar te laten horen. Daarmee hoop ik de overheid als werkgever een stukje beter voor jonge mensen te maken, maar ook bij te dragen aan een toekomstbestendige publieke sector.

Vanuit FUTUR ben ik verantwoordelijk voor het contact met de jonge ambtenaren netwerken in Gelderland en Overijssel. Inmiddels heb ik al heel wat hoeken van deze mooie provincies mogen verkennen maar ik sta altijd open voor een kop koffie! Neem contact op via info@futur.nl.