Kom jij ons versterken? Vacature Events & Partners

FUTUR, hét Jonge Ambtenaren Netwerk van Nederland, zoekt een nieuw bestuurslid! Ben jij een jonge ambtenaar met passie voor de veranderende overheid, kun je goed samenwerken en wil je jouw netwerk binnen de publieke sector graag verbreden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ontwikkel FUTUR en ontwikkel jezelf …

Als bestuurslid bij FUTUR krijg je de ruimte om te doen waar jij goed in bent en om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. We zoeken jonge ambtenaren die verantwoordelijkheid willen nemen voor het organiseren van grote evenementen zoals de verkiezing van jonge ambtenaar van het jaar, het meedenken over onze communicatiestrategie om verjonging binnen de overheid te bevorderen en het beheer van relaties met onze sponsoren, leden en partners. Je maakt onderdeel uit van een groep van circa tien enthousiaste jonge ambtenaren uit heel Nederland, die samen de missie van FUTUR vormgeven, zoals vastgelegd in de vijf V’s van FUTUR:

  1. Verbinden van (netwerken van) jonge ambtenaren;
  2. Vernieuwen van de overheid;
  3. Verbeteren van het imago van de overheid als werkgever;
  4. Vertellen over de meerwaarde van de jonge ambtenaar;
  5. Vertolken van de stem van de jonge ambtenaar.
    FUTURisten zijn bevlogen, betrokken, kunnen goed samenwerken, zijn ambitieus en meer dan gemiddeld geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen de maatschappij, de politiek en vooral de overheid.

Vanwege groei van de organisatie zijn wij op zoek naar een bestuurslid Events en Partners.

Kun jij goed organiseren en ben je een teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als landelijk netwerk voor jonge ambtenaren organiseert FUTUR een aantal (grote) events en bijeenkomsten.
Als bestuurslid Events en Partners ben je, samen met enkele mede bestuursleden verantwoordelijk voor één of meerdere evenementen per jaar. Voorbeelden hiervan zijn de verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar, het Jonge Ambtenaren Netwerk Event voor besturen van lokale jonge ambtenaren netwerken, en ontmoetingen met sleutelfiguren uit de politiek en het openbaar bestuur in “Futur Ontmoet”. Je bent een organisatietalent die van aanpakken weet en een uitdaging aan gaat! Het is tevens mogelijk om het organiseren van events te combineren met het beheer van relaties met sponsoren en partners. FUTUR groeit, en ons netwerk groeit mee! Als bestuurslid van de combinatiefunctie Events en Partners, ben je ook aanspreekpunt voor een van de (grote) partners van FUTUR. Je onderhoudt het dagelijks contact en werkt samen met partners aan gezamenlijke initiatieven. Je bent goed in het onderhouden van relaties en weet het merk FUTUR op een overtuigende manier uit te dragen!

Wie zoeken we?

• Je bent als ambtenaar werkzaam voor Rijksoverheid, een provincie, gemeente, waterschap of een uitvoeringsorganisatie.
• Je bent niet ouder dan 35 jaar
• Je hebt een visie op verjonging bij de overheid.
• Je hebt talent voor organiseren, netwerken en communiceren, of wilt deze talenten verder ontwikkelen.
• Je staat voor samenwerken
• Je bent minimaal 6 - 8 uur per week beschikbaar en voor minimaal één jaar met een voorkeur voor twee jaren.
• Je hebt bij voorkeur ervaring met bestuurswerk of vergelijkbaar vrijwilligerswerk in netwerken.

Meer informatie?

Meer weten? Onze huidige bestuursleden beantwoorden graag je vragen via info@futur.nl. Kijk ook op onze Facebookpagina, LinkedInpagina, Twitterpagina en Instagram.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Solliciteer dan door een korte mail met je motivatie (maximaal 500 woorden) en je cv naar info@futur.nl. Geef in je sollicitatie duidelijk aan welke specifieke kwaliteiten je voor FUTUR wilt inzetten. Reageren kan tot en met dinsdag 8 oktober 2019.