Kaj van Brummelen Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021

Tijdens FUTUR LIVE! is Kaj van Brummelen, werkzaam als teammanager binnen de afdeling kwijtschelding bij de gemeente Amsterdam uitgeroepen tot winnaar van de eervolle titel trotse Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021! De publiekprijs is uitgereikt aan Jelly Frankes. Zij is werkzaam binnen de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel

Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021
Kaj liet volgens de vakjury zien dat hij leiding geeft met veel trots en passie. Hij heeft aandacht voor de talentontwikkeling van zijn medewerkers en maakt duidelijk impact binnen en buiten zijn organisatie. Drie finalisten streden om de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar: Yannick God van de gemeente Utrecht, Jelly Frankes van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel en Kaj van Brummelen van de gemeente Amsterdam. 

Jaarlijks worden de verkiezen geheel georganiseerd door FUTUR, dit is het landelijk netwerk voor de jonge ambtenaren binnen Nederland. Dit jaar was het een hele uitdaging. Gelet op de ontwikkelingen rondom het coronavirus vond de verkiezing dit jaar in een aangepaste setting plaats. Desondanks de maatregelen was het een geslaagde dag met veel plezier! De verkiezingsdag is gepresenteerd door Maaike Timmerman van het programma Goedemorgen Nederland. Het thema dat centraal stond was trots. 

De drie finalisten hebben na een uitgebreide selectieprocedure blijken waarom je trots mag zijn op het ambtenaar zijn. Naast de eervolle titel ontvang je als winnaar een opleidingscheque ten hoogte van € 5.000,- beschikbaar gesteld door de Bestuursacademie Nederland

De verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar
Sinds 2002 organiseert stichting FUTUR de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar. Met de verkiezing wil FUTUR laten zien hoe leuk werken voor de overheid is en de meerwaarde van de jonge ambtenaar in de veranderende overheid zichtbaar maken. 

Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!