Jong Defensie is het Jonge Ambtenaren Netwerk 2022

Nieuw dit jaar was de verkiezing Jonge Ambtenaren Netwerk van het Jaar, de drie JAN’s waren zeer gewaagd aan elkaar. Jong Defensie heeft uiteindelijk de Jonge ambtenaren uit Amsterdam (JAN.) en de Jonge Ambtenaren Zeeland (JAZ) verslagen en neemt de winst meer naar huis.

Jury oordeel 2022

De jury noemt alle 3 de finalisten van de Jonge Ambtenaren Netwerk 2022 verkiezing inspirerende voorbeelden voor andere Jonge Ambtenaren Netwerken, omdat zij laten zien hoe je impact kan maken binnen je organisatie. Jonge Ambtenaren Zeeland (JAZ) hebben in 2 jaar tijd al een groot netwerk opgebouwd met draagvlak bij zowel jonge ambtenaren als wethouders. Jonge Ambtenaren Netwerk Amsterdam (JAN.) laat met hun werk zien hoe zij de visie van de Amsterdam als diverse stad vertalen naar mooie initiatieven en activiteiten binnen hun eigen organisatie. De jury koos Jong Defensie als winnaar van het JANvhJ2022! Zij laten zien dat de formele en informele hiërarchie van hun organisatie te omzeilen is om zo nóg meer impact te maken voor de jonge ambtenaren in hun organisatie.  

Kijk de motivatiefilmpjes van de netwerken terug!

Jonge Ambtenaren Netwerk van het Jaar

FUTUR zou niet bestaan zonder de jonge ambtenaren netwerken (JAN's) die bij ons aangesloten zijn. Om deze netwerken nog eens extra in het zonnetje te zetten, kiezen we dit jaar hét jonge ambtenaren netwerk dat zich afgelopen jaar volop heeft ingezet voor haar leden leden. Ook hier is het thema: "Jong én Ervaren”.


Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!