Claim nu je ticket voor de #JAVHJ2019 verkiezingsavond!

Save the date en claim je ticket! Op 17 januari 2019 wordt de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2019 bekendgemaakt en de overheidsorganisatie die de FUTURPROOF award 2019 mee naar huis neemt.

The final countdown
Drie finalisten zijn nog in de strijd. Tijdens deze avond wordt de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2019 gekozen. Wordt het Bijou van Haren, Neeltje van der Heijden of Brandon Pouw? Stemmen voor de publieksprijs kan nog tot 13 januari 2019. En dat doe je hier!

Het programma
Gedurende de avond presenteren de finalisten zich aan de hand van verschillende opdrachten. Een topjury is tijdens de avond aanwezig en maakt de winnaar bekend aan het einde van de avond. Daarnaast wordt de FUTURPROOF-award winnaar van 2019 bekendgemaakt. In de running voor de award zijn: Gemeente Deventer, Provincie Overijssel & Rijkswaterstaat. We sluiten het event natuurlijk af met muziek en een borrel.

Toplocatie
De verkiezingsavond is dit jaar in Amersfoort bij de Prodentfabriek. Een passende locatie bij het thema van dit jaar: #ondernemend! Een locatie waar we omringd worden door slimme, innovatieve en creatieve ondernemers.

Inloop: 19:15 uur
Start event: 20:00 uur
Einde event: ±23:00 uur

Registreer je nu!
Claim hier je gratis ticket!