JANE 8 juni

Op 8 juni organiseert FUTUR voor het eerst in 3 jaar weer de fysieke JANE, en wel bij PLNT te Leiden! Dit Jonge Ambtenaren Netwerkevent is voor besturen en leden van jonge ambtenaren netwerken om elkaar te ontmoeten en ervaringen op te doen om hun netwerk verder mee te verrijken. Het thema van dit jaar is hetzelfde als bij de Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing 2022: Jong en Ervaren. Met deze bril op regelen we voor jullie workshops, sprekers en natuurlijk een heerlijke lunch en borrel om met elkaar in gesprek te gaan!

Achter de schermen worden de punten op de i gezet voor een leerzame, enthousiasmerende en interactieve middag JANE op 8 juni. Zo kunnen wij bekend maken dat de gemeentesecretaris van Leiden, Pim van Vliet, voor de officiële opening zorgt! Daarnaast is er aandacht voor verbinding over generatie 'grenzen' heen, hoe jullie je JAN kunnen versterken binnen de eigen organisatie, en hoe je met al deze werkdruk ook het werkgeluk kan bewaken. Daarna nog op zoek naar wat inspiratie? JAVHJ 2022 winnaar Michelle Kames licht toe wat netwerken voor haar betekent, en voormalig topsporter (en waterschapper) Bart Lukkes vertelt over zijn visie op 'Jong en Ervaren.'

Aanmelden

Na al deze inhoudelijke hoogstanden hebben wij als FUTUR ook nog een verfrissende primeur voor jullie.. Schrijf je dus snel in via https://lnkd.in/etwEZn7J! Aanmelden kan t/m vrijdag 3 juni.

Programma

📢11.30-12.30 uur Ontvangst met heerlijke lunch
📢12.30-13.00 uur Plenaire opening: FUTUR en de gemeentesecretaris van Leiden: Pim van Vliet
📢13.00-15.15 uur 2 workshoprondes rondom het thema Jong en Ervaren (georganiseerd door Yep TrainingenCNV Jongeren én JONG waterbeheer)
📢15.15-16.00 uur Plenaire afsluiting: voormalig topsporter Bart Lukkes en Jonge Ambtenaar van het Jaar 2022:Michelle Kames
📢16.00-18.00 uur Netwerkborrel met jonge ambtenaren en FUTUR partners.


Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!