De drie finalisten voor de FUTURPROOF award 2019 zijn bekend!

De provincie Overijssel, de gemeente Deventer en de Centrale Informatievoorziening van Rijkswaterstaat staan in de finale van de FUTURPROOF award 2019! De jury heeft alle inzendingen beoordeeld op ondernemerschap en na lang juryberaad zijn deze drie organisaties door.

De finalisten
Provincie Overijssel sprong eruit door in korte tijd veel impact te hebben met haar jongerenclub in de organisatie, Gemeente Deventer heeft een wervelende wervingscampagne gelanceerd om jongeren naar de organisatie te halen en de Centrale Informatievoorziening van Rijkswaterstaat bezit een actieve betrekking van jongeren door de hele organisatie vanaf het moment van binnenkomst. De jury gaat bij deze drie organisaties op bezoek om een dieper kijkje te nemen hoe ondernemerschap zich manifesteert binnen deze organisaties, waarna er een winnaar wordt gekozen.

De award
De FUTURPROOF award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. De award is voor de organisatie die het meest toekomstbestendig is door aan te sluiten bij de behoeften en ambities van de jongere generaties en hun kwaliteiten en zienswijze optimaal benutten. Dit is bij uitstek van belang voor overheidsorganisaties die midden in de maatschappij willen staan. De eerste editie werd gewonnen door de gemeente Stichtse Vecht. De award wordt uitgereikt tijdens de Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing op 17 januari 2019. Zet deze datum alvast in de agenda! Meer details volgen snel.