Finalisten voor de FUTURPROOF organisatie 2021

De drie finalisten voor de FUTURPROOF award 2021 zijn bekend: Waterschap Aa en Maas, Gemeente Lelystad en Defensie Gezondheidszorg Opleidings- en Trainingscentrum (DGOTC).

De FUTURPROOF award wordt ieder jaar uitgereikt aan de overheidsorganisatie die voorop loopt met verjonging en toekomstgericht is. Omdat een trotse organisatie hieraan bijdraagt, gaat FUTUR voor de FUTURPROOF award 2021 samen met partners Driessen en DisGover op zoek naar een trotse organisatie die het trots zijn toejuicht en aanjaagt onder haar medewerkers én daarbuiten. 

Zet een organisatie in op een trots collectief gevoel te creëren? Durft een organisatie hiervoor tot spannende of interessante oplossingen te komen? Draagt deze organisatie een steentje bij aan het positief in het licht zetten van het ambtenarenvak? Dan is deze organisatie mogelijk FUTURPROOF!

FUTUR heeft de genomineerde organisaties uitgedaagd om in een filmpje te laten zien waarom zij de award verdienen. Bij de drie finalisten kwam FUTURPROOF het meeste naar voren! 

Op 4 en 11 december vinden de online jurybezoeken plaats, waar de jury de finalisten nóg beter leert kennen en ze de hemd van het lijf kan vragen. Tijdens de jurybezoeken laten de finalisten zien hoe zij werken aan de hand van de criteria voor een FUTURPROOF organisatie.

De winnaar van de FUTURPROOF award 2021 wordt bekendgemaakt tijdens FUTUR LIVE op 21 januari 2021! Ben jij erbij? 


Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!