Even voorstellen: Bestuurslid Lotte van den Elsen

Afgelopen drie mei was de 12e editie van de Jonge Ambtenarendag. Een zeer geslaagde dag! Wat heeft Lotte daar nou mee te maken? Zij was de voorzitter gedurende deze editie én secretaris van het bestuur in het jaar daarvoor. Sinds maart nu ook bestuurslid events bij FUTUR.

Lotte: Ik ben inmiddels bijna zes jaar werkzaam voor de overheid. In mijn studententijd had ik een bijbaan bij de Politie, mijn eerste échte baan was bij UWV en nu werk ik alweer enige tijd voor gemeentelijk samenwerkingsverband Holland Rijnland in Leiden. Drie compleet verschillende organisaties, overal ben ik jonge bevlogen en enthousiaste mensen tegengekomen. Bij UWV resulteerde dit in het organiseren van een studiereis naar Luxemburg en oprichten van een regionaal Jong@UWV netwerk (we wonnen zelfs eens een prijs voor beste regionetwerk van Jong@UWV!).

In de afgelopen twee jaar zette ik me in voor Stichting Jonge Ambtenarendag. Dat ik tweemaal zo’n groot evenement (ruim 700 bezoekers) heb mogen organiseren is heel waardevol. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen, heb persoonlijk het een en ander opgestoken, maar wat me vooral bijblijft is dat er zoveel leuke en enthousiaste jonge ambtenaren werkzaam zijn in ons land. Op de JAD zelf merk ik hoe waardevol het is om deze enthousiaste en bevlogen mensen bijeen te brengen.

Na twee jaar neem ik afscheid van de JAD en ben ik toegetreden tot het FUTUR-bestuur. Bij FUTUR hoop ik dat waardevolle samenbrengen voort te zetten én jonge ambtenaren(netwerken) het podium te geven dat ze verdienen.