Borrelen met JAN's door heel het land

Als FUTUR ben je er voor de jonge ambtenaren netwerken in Nederland. Dan is het goed en interessant om te weten wie achter die netwerken zitten en wat zij zoal organiseren voor hun mede jonge ambtenaren. November en december stond voor ons als FUTUR-bestuur dan ook in het teken van deze netwerken ontmoeten, digitaal maar wel met een lekker hapje en drankje erbij.

Bij FUTUR vonden we het heel fijn en nuttig om iedereen te spreken, en voor allen die er niet bij waren of nog op zoek zijn naar goede inspiratie hebben we wat tips en tricks onder elkaar gezet. 


Wist je dat?

  • JOPLA (provincie Groningen) dit jaar een jubileumjaar heeft en daaromtrent veel activiteiten heeft georganiseerd?
  • Utrecht zich aan het voorbereiden is op 900 jaar stad Utrecht 2022?
  • JatZee kampioen is netwerkbijeenkomst te binden aan innovatief inhoudelijk relevante activiteiten?
  • JAZ een Zeeuwse Ambtenaar van het jaar heeft verkozen?
  • JAN Eindhoven op zoek is naar een JAN om een uitwisseling mee te organiseren?
  • Amsterdam een festival over nieuw leiderschap organiseert op (no) blue Monday?


Verder hebben we vanuit FUTUR een mooie LinkedIn-pagina voor besturen, 10 tips om een JAN op te starten (zie afbeelding) en zijn we altijd bereikbaar voor vragen via info@futur.nl! Daarnaast zijn we altijd op zoek naar mooie verhalen en ervaringen van onze JAN’s: heb jij inspiratiemateriaal voor andere JAN’s of een event om te delen in onze nieuwsbrief? Dan zien we die ook graag in onze mailbox verschijnen! 


Als je nog geen onderdeel bent van ons netwerk, meld je dan snel aan via ons aanmeldformulier: wie weet zien we je dan op de volgende JAN-borrel. 

Hey jonge ambtenaar, zet je netwerk op de kaart!

FUTUR verzamelt alle jonge ambtenarennetwerken van Nederland.
Zorg dat jouw netwerk er bij staat!