Bestuurslid Simone in the picture

Aangenaam! Mijn naam is Simone, ik ben bestuurslid Events & Partners bij FUTUR. Ik werk met veel plezier bij de gemeente Hollands Kroon. Door mijn baan werd ik nieuwsgierig naar hoe de overheid zich verder kan ontwikkelen om de samenleving in de toekomst goed van dienst te blijven. We zijn precies daarom nu op zoek naar inspirerende voorbeelden voor de FUTURPROOF award. Tot en met 4 november kunnen alle overheidsorganisaties zich nog aanmelden via dezelink!

Het is mijn missie de overheid flink te updaten. Ik hou van dingen simpel houden, uitgaan van vertrouwen en slim werken met je doel voor ogen. We kunnen in de publieke sector nog veel meer bereiken met elkaar! Naast de FUTURPROOF award organiseerde ik dit jaar ook JANE. Dat is een dag waar jonge ambtenaren volop met en van elkaar leren en met handige tools weer naar huis gaan. Dankzij FUTUR kom ik allemaal enthousiaste mensen tegen! Werk je in Friesland, Noord-Holland Noord of Flevoland dan kom ik graag eens langs om kennis te maken!

In mijn vrije tijd trouw ik stellen. Met een knipoog noem ik mezelf buitengewone Simone en probeer ik op Instagram wat meer liefde te verspreiden.