FUTUR Ontmoet: Pia Dijkstra

Maandag 11 juni is je kans om kennis te maken met Pia Dijkstra. FUTUR organiseert samen met het Haagsch College een ontmoeting met het D66-Kamerlid waarin je haar kunt vragen wat je altijd al wilde weten. Hoe werkt ze samen met coalitiepartners die hele andere opvattingen hebben over gevoelige ethische kwesties? En waarom zit ze liever in de Tweede Kamer dan in Vak K? Tijdens ‘FUTUR Ontmoet Pia Dijkstra’ kom je erachter.

Pia Dijkstra zit sinds 2010 in de Tweede Kamer voor D66. Haar initiatiefwet over orgaandonatie werd dit jaar na een spannend debat aangenomen door de Eerste Kamer. Ook strijdt Dijkstra voor de mogelijkheid tot vrijwillige levenseinde. Voor haar Kamerlidmaatschap was Dijkstra jarenlang programmamaker en nieuwslezer bij het NOS Journaal.

FUTUR organiseert de FUTUR Ontmoet-reeks in samenwerking met het Haagsch College. In collegetour-setting stellen de deelnemers de vragen. Het evenement is in Nieuwspoort, Den Haag. Deelname is gratis. De inloop is vanaf 19.30 uur, na afloop is er een borrel. Politiek journalist Vincent Rietbergen is de presentator van de avond.

Dit besloten event is alleen toegankelijk voor mensen met een aanmelding. Inschrijven kan tot en met 8 juni 2018, via het inschrijfformulier. De Chatham House Rule is van toepassing op dit event.

Pia Dijkstra bij de nieuwjaarsborrel van D66 Utrecht” door Sebastiaan ter Burg valt onder licentie CC BY 2.0