Voor een toekomstbestendige overheid slaan de Vereniging voor Gemeentesecretarissen (VGS) en FUTUR de  handen ineen om aandacht te vragen voor jonge talenten in ambtelijke organisaties. Daarom hebben we de Week van de Verjonging (3-7 april) in het leven geroepen.

Tijdens de Week van de  Verjonging ligt de focus op jonge ambtenaren en wat er voor nodig is om die te werven, plaatsen en behouden in overheden. We organiseren in die week de GS Match: jonge talenten zoals jij worden gematcht met een gemeentesecretaris in een andere organisatie en mogen lopen een dag meelopen. Zo krijg jij de kans om het ambt van Gemeentesecretaris te ontdekken en krijgt de Gemeentesecretaris een nieuwe impuls vanuit een onverwachte hoek.

Deze week worden de matches gemaakt. Je kan je dus helaas niet meer inschrijven. Als jij je al hebt opgegeven ontvang je binnenkort aan wie je bent gekoppeld. Samen kunnen jullie dan bekijken welke dag in de Week van de Verjonging (van 3 tot en met 7 april) het beste past.

De Week van de Verjonging vindt plaats in aanloop naar het VGS congres in de Metropoolregio Amsterdam (op 20 en 21 september) en is onderdeel van de #RoadtoAmsterdam, het pre-programma van dat congres.