De nominatieperiode voor de verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2013 is verlengd. Tot en met zondag 28 oktober 2012 kunnen alle ambtenaren tot en met 35 jaar worden genomineerd voor deze felbegeerde titel.

FUTUR, het landelijke netwerk voor jonge ambtenaren, houdt donderdag 17 januari 2013 voor de elfde keer de verkiezing van Jonge Ambtenaar van het Jaar. Deze verkiezing is door FUTUR in het leven geroepen om het nuttige en onmisbare werk van jonge, ambitieuze ambtenaren onder de aandacht te brengen. De winnaar staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren een jaar lang volop in de belangstelling, net als de organisatie waar de jonge ambtenaar werkt.

De Jonge Ambtenaar van het Jaar toont lef, denkt ‘out of the box’ en komt met creatieve oplossingen om de overheid te verbeteren en te vernieuwen. Hij of zij heeft bijzondere belangstelling voor de publieke sector en maatschappelijke vraagstukken en is betrokken bij de ontwikkeling van andere jonge ambtenaren. De Jonge Ambtenaar van het Jaar is enthousiast, legt verbindingen en kan uitstekend communiceren over zijn of haar werk. Hij of zij heeft een vernieuwende visie op de overheid, die anderen inspireert en motiveert!

Ben jíj de Jonge Ambtenaar van het Jaar? Of ken jij iemand die deze titel verdient? Nomineer dan nu jezelf, vriend of collega voor de verkiezing van Jonge Ambtenaar van het Jaar 2013. Kijk voor de nominatieprocedure op de pagina: Nomineren