Op 18 januari 2018 strijden Jelle van Haaster, Wouter Struijk, Shirley Elands en Dwight van van de Vijver om de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018. Ze werden geselecteerd uit meer dan 70 nominaties uit alle overheidslagen. Benieuwd wie er zal winnen? Meld je hier aan voor het verkiezingsfeest op 18 januari 2018 in poppodium Annabel in Rotterdam vanaf 19.30 uur!

Elk jaar organiseert FUTUR, hét netwerk van jonge ambtenaren in Nederland, deze verkiezing. Dit jaar is het thema #verandervoerders. Met een buitenwereld die constant in beweging is, kan de overheid niet zomaar blijven doen wat ze altijd al deed. Veel overheidsorganisaties proberen te anticiperen op komende ontwikkelingen. Jonge ambtenaren spelen hierin een belangrijke rol. Echte #verandervoerders hebben empathisch vermogen, overtuigingskracht, een innovatieve werkwijze en het lef om dingen anders te doen.

Een nieuw element dat FUTUR toevoegt aan de avond is de FUTURE-Proof award. Deze aanmoedigingsprijs wordt uitgereikt aan een overheidsorganisatie die actief bezig is met het aantrekken en behouden van jonge ambtenaren in haar organisatie.

Zien we jou ook op 18 januari in Rotterdam? Meld je hier aan voor het verkiezingsfeest en stem hier op de publieksprijs!

Leave a Comment