De nominatieperiode voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018 is geopend! De nominatieperiode is open tot 30 september 2017. Ga snel naar het formulier en nomineer jouw kandidaat!

De verkiezing JAvhJ
Ieder jaar organiseert FUTUR, het netwerk van jonge ambtenaren in Nederland, de verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar. Dit doet FUTUR om de kwaliteit en toegevoegde waarde van jonge ambtenaren in de overheid onder de aandacht te brengen, andere collega’s te inspireren hun rol te nemen in de veranderende overheid én om het imago van het werken bij de overheid te verbeteren. De winnaar staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren volop in de belangstelling, net als de organisatie waar de jonge ambtenaar werkt. Naast de eervolle titel ontvangt de winnaar een prachtig kunstwerk én een fantastische ervaringsprijs. De Jonge Ambtenaar van het Jaar is een geliefd spreker op congressen en events en treedt daarnaast ook toe tot de jury van overheidsorganisatie van het jaar. Dit jaar is het thema van de verkiezing #verandervoerders.

Verkiezingsfeest
Op 30 september 2017 sluit de nominatieperiode en wordt de lijst teruggebracht tot 10 kandidaten. De 10 kandidaten nemen deel aan de selectiedag die wordt georganiseerd in samenwerking met JS Consultancy. Daaruit volgen de 4 finalisten die het tegen elkaar opnemen tijdens de verkiezingsavond op 18 januari 2018 in Rotterdam. Dus zet die alvast in je agenda!

Meer informatie?
Voor meer informatie over de nominatieperiode; neem contact op met het bestuur van FUTUR via info@futur.nl.