De winnaar!

Souhail Chaghouani mag zich een jaar lang Jonge Ambtenaar van het Jaar noemen.

Souhail Chaghouani, die werkt als Teamcoördinator Financieel beleid en beheer voor de gemeente Baarn, werd tijdens het Verkiezingsfeest in Theater Aan de Schie in Schiedam als winnaar gekozen en liet daarbij Ellen de Milliano, Jorrit Blaas en Mark Brouwer achter zich.

Juryvoorzitter José Manshanden legt uit waarom de jury koos voor Chaghouani: ‘Souhail is iemand die de hele avond spannend bleef. Iemand die steeds weet te verrassen. En vooral iemand die op hele verschillende niveaus verbindingen legt: rationeel, emotioneel en maatschappelijk.’

Chaghouani volgt Dagmar Winkelhorst op, die de titel in 2015 in de wacht sleepte. De verkiezing voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar wordt jaarlijks georganiseerd door FUTUR, hét landelijke netwerk voor Jonge Ambtenaren. De winnaar wint een Ervaringsprijs van VNGi en de felbegeerde wisselbeker.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting FUTUR, via info@futur.nl.

Souhail Chaghouani (profielfoto)

Genomineerden

Kapitein der Mariniers Mark Brouwer is met de meerderheid van ruim 5.000 stemmen de winnaar van de publieksprijs geworden. Hij mag gebruik maken van een opleidingscheque van 5.000 euro van de bestuursacademie. Alle vier de finalisten ontvangen een coachingstraject met de Overheidsmanagers van het Jaar, aangeboden door de Stichting Overheidsmanager van het Jaar en Conclusion.

Mark Brouwer

Mark Brouwer (profielfoto)

Ellen de Milliano

Ellen de Milliano

Jorrit Blaas

Jorrit Blaas (profielfoto)