Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017

De vier finalisten zijn bekend! Op 19 januari 2017 strijden Hans Hindriks, Teun Meulepas, Karen van Ruiten en Eveline Zeeman om de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017.

Elk jaar organiseert FUTUR de verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar. Dit jaar is het thema ‘over grenzen’. Dat thema hebben we gekozen omdat overheden steeds meer samenwerken met andere overheidsorganisaties, maatschappelijke partners en inwoners. Er ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden waarvan jonge ambtenaren slim gebruik kunnen maken. Het thema ‘Over grenzen’ gaat daarom ook over de uitdaging van jonge ambtenaren om over de grenzen van hun eigen rol te kijken; hoe kan je echt het verschil maken?

De winnaar mag zich een jaar lang Jonge Ambtenaar van het Jaar noemen. Hij of zij staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren volop in de belangstelling, net als de organisatie waar de jonge ambtenaar werkt. Met het winnen van de eervolle titel ontvangt de Jonge Ambtenaar van het Jaar ook een prachtig kunstwerk én een fantastische ervaringsprijs. Naast de titel JAvhJ, die wordt gekozen door een zeer gerenommeerde vakjury, wordt ook de publieksprijs weer vergeven.

Benieuwd wie er zal winnen? Meld je dan aan voor het verkiezingsfeest in de Winkel van Sinkel in Utrecht op 19 januari 2017 vanaf 19:30 uur!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting FUTUR, via info@futur.nl.

De kandidaten

Hans Hindriks
Hans HindriksBeleidsmedewerker directie MBO, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
Teun Meulepas
Teun MeulepasProjectleider energie, Provincie Noord-Brabant
Karen van Ruiten
Karen van Ruiten Projectleider Innovatie, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Eveline Zeeman
Eveline ZeemanProgrammamanager Vluchtelingen, Gemeente Zaanstad