FUTUR is een netwerk van netwerken met een groeiende portefeuille. Het hele jaar door willen we de stem van jonge ambtenaren laten horen, netwerken aan elkaar verbinden en young professionals inspireren.

Wij organiseren verschillende evenementen zoals de Jonge Ambtenaar van het Jaar Verkiezing, een MATCH-dag met gemeentesecretarissen, het Jonge Ambtenaren Netwerk Event (JANE) en samen met andere partijen organiseren we bijvoorbeeld FUTUR Ontmoet. Deze evenementen trekken jonge ambtenaren uit alle gelederen aan, maar we willen dit netwerk nog verder uitbreiden!

Wij zoeken een jonge ambtenaar die kan organiseren, plannen en actief op zoek gaat naar samenwerkingsmogelijkheden. Van nature een netwerker is en zich in wilt zetten om ons netwerk verder uit te breiden.

Wie zoeken we?

  • Jonge ambtenaar, niet ouder dan 35
  • Staat voor verjonging van de overheid
  • Zelfstandig en initiatiefrijk maar durft ook mede-bestuursleden in beweging te zetten.
  • Flexibele inzetbaarheid van 4-8 uur per week

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan door een korte mail (max. half A4) met je cv te sturen naar info@futur.nl. Schrijf in de mail waarom je graag een bestuursfunctie bij FUTUR zou willen en geef ook aan welke ambities je voor FUTUR en de jonge ambtenaar hebt.

 

 

 

 

Leave a Comment