Hoe ziet minister Plasterk de toekomst van het bestuur in ons land? In hoeverre zet decentralisatie door en zal er door de verschillende bestuurslagen moeten worden samengewerkt? Tijdens de derde editie van ‘FUTUR ontmoet…’geeft de minister van Binnenlandse Zaken in een mini-Haagsch College zijn visie hierop. We hebben een nieuwe datum gevonden voor deze avond en we nodigen je uit om op 21 november jouw vragen te stellen aan de minister!

Tijdens de avond gaat de minister in gesprek over dit onderwerp met de jonge ambtenaren in de zaal. Hiervoor mag jij van tevoren je vraag indienen bij ons en wie weet krijg je de kans jouw vraag persoonlijk aan de minister te stellen! Vragen als: Wat voor soort leiderschap is er in de toekomst nodig? Hoe belangrijk is verjonging voor de overheid? En zal er op lokaal en nationaal niveau steeds meer gebruik worden gemaakt van referenda? Allemaal vragen die jij de minister persoonlijk mag stellen. Ook kunnen er vragen worden gesteld over terrorisme bestrijding, aangezien de minister ook politiek verantwoordelijk is voor de inlichtingendienst AIVD. En natuurlijk is er gelegenheid om te praten over hoe het leven als minister is. Hoe houdt de minister zich fit? En hoe ziet zijn weekend er uit?

Kom erachter tijdens deze unieke editie van ‘FUTUR ontmoet…Ronald Plasterk’ die wordt georganiseerd in samenwerking met Haagsch College en Berenschot. Grijp je kans en kom naar Nieuwspoort (Den Haag) op 21 november. Meld je aan via deze link!

Tip: De beste vragen zijn kort en krachtig. Formuleer dan ook scherpe en gerichte vragen over 1. het bestuur van de toekomst 2. persoonlijke vragen of 3. Terrorismebestrijding in relatie tot de inlichtingendiensten

Datum: 21 NOVEMBER 2016
Tijd: 19:30 – 22:00
Locatie: Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag

 

Comments
  • Rene Stikkelorum
    Beantwoorden

    graag ontvang ik een plaatsreservering voor deze avond

Leave a Comment