Disclaimer

FUTUR besteedt veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken van de website. Het kan echter voorkomen dat de inhoud van bepaalde delen van de site verouderd of incompleet is. De informatie is uitsluitend indicatief bedoeld en aan wijziging onderhevig. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

FUTUR kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de aangeboden informatie op www.futur.nl. FUTUR is niet aansprakelijk voor fouten en onvolkomenheden in de op deze site door derden verstrekte informatie. Ook is FUTUR niet aansprakelijk voor de inhoud van sites die niet door FUTUR worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen door of die verwijzen naar de site van FUTUR.

Mocht je op deze website informatie tegenkomen waarvan je denkt dat deze onjuist is, dan kun je te allen tijde contact opnemen met de webmaster, via een e-mail naar info@futur.nl of via de contactbutton bovenaan de pagina.

Het auteursrecht van de informatie op deze site is in handen van FUTUR. Dit geldt ook voor logo’s en fotomateriaal. Het is niet toegestaan zonder toestemming van FUTUR de informatie en beelden op de site openbaar te maken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken anders dan voor persoonlijk (niet-commercieel) gebruik.

Privacy

Via de website binnengekomen e-mail wordt uiteraard vertrouwelijk door FUTUR behandeld. De door jou verstrekte gegevens (naam, adres, e-mailadres) worden uitsluitend voor het doel gebruikt waarvoor jij ze hebt verstrekt. FUTUR voldoet hiermee aan de geldende privacywetgeving.

Als je een account aanmaakt, worden je gegevens uitsluitend gebruikt voor de verzending van onze elektronische nieuwsbrief en digitale flyers van onze activiteiten en evenementen. Wanneer je je account afmeldt, verwijdert FUTUR jouw gegevens van onze mailinglist.

Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die je zelf hebt verstrekt. De gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld of gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor je ze hebt achtergelaten.