De vier finalisten die de strijd aan gaan voor de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017 zijn bekend!  Met het onderstaande formulier kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriet voor de publieksprijs. De stemming is open tot en met 12 januari.

  • Hans Hindriks is beleidsmedewerker bij de directie MBO van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hij laat zich inspireren door grote denkers maar heeft zelf ook visie op maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hij past dit in zijn werk toe door actief de maatschappij tegemoet te treden. Hans stelt zich hier voor!
  • Teun Meulepas is projectleider energie bij de Provincie Noord-Brabant. Teun is ambtenaar, ondernemer en initiatiefnemer. Hij inspireert omdat grenzen voor hem niet bestaan. Teun stelt zich hier voor!
  • Karen van Ruiten is projectleider Innovatie bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Karen is energie! Ze is als ambtenaar zelfbewust, creatief en evenwichtig. Ze is zowel inhoudelijk sterk als ook een echte doener. Karen stelt zich hier voor!
  • Eveline Zeeman is programmamanager Vluchtelingen bij de Gemeente Zaanstad. Ze is authentiek, zelfverzekerd en straalt senioriteit uit. Doordat ze al stevige projecten heeft geleid, laat ze zien dat er een nieuwe generatie aan het roer staat. Eveline stelt zich hier voor!

Tijdens de verkiezingsavond wordt bekend gemaakt wie de pubieksprijs wint. Meld u hier ook meteen aan voor de finale avond op 19 januari in de Winkel van Sinkel.

De stemming voor de publieksprijs is inmiddels gesloten.

Leave a Comment