We zoeken nieuwe bestuursleden! Ben jij een jonge ambtenaar met passie voor de veranderende overheid, kun je goed samenwerken en wil je jouw netwerk binnen de publieke sector graag verbreden? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Wat we doen…

Stichting FUTUR zet zich in om de meerwaarde van jonge ambtenaren voor de publieke sector onder de aandacht te brengen. Het hele jaar door willen we de stem van jonge ambtenaren laten horen, netwerken van jonge ambtenaren met elkaar verbinden en young professionals inspireren om hun werk nog beter te doen. Wij organiseren onder andere de verkiezing voor Jonge Ambtenaar van het Jaar, netwerkevenementen voor jonge ambtenaren en ontmoetingen met sleutelfiguren uit de politiek en het openbaar bestuur in “Futur Ontmoet”. Daarnaast spelen we een actieve rol op carrière,- en netwerkevenementen en dragen we onze visie uit in verschillende (vak)media door middel van interviews, opiniebijdragen en spreekbeurten.

Wat we bieden…

Als bestuurslid bij FUTUR krijg je alle ruimte om te doen waar jij goed in bent en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. We zoeken jonge ambtenaren die verantwoordelijkheid willen nemen voor het organiseren van grote evenementen zoals de verkiezing van Jonge Ambtenaar van het Jaar, het meedenken over onze communicatiestrategie om verjonging bij de overheid te bevorderen en het beheer van relaties met onze sponsoren, leden en partners. Je maakt onderdeel uit van een groep van circa tien enthousiaste jonge ambtenaren uit heel Nederland, die samen de missie van FUTUR vormgeven: het benadrukken van de meerwaarde van jonge ambtenaren voor de publieke sector in Nederland.

Kijk bij vacatures voor alle informatie.

Leave a Comment