Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

november 2017

Afsluitende bijeenkomst De Zoektocht

20 november 2017 om 14:00 - 17:15
Societeit De Witte,
Den Haag,
+ Google Maps

Wil jij met Paul 't Hart, Hans Boutellier en Roel in 't Veld van gedachten wisselen over de toekomstige uitdagingen voor de overheidsprofessional? Kom dan op maandagmiddag 20 november, voorafgaand aan de uitreiking van de Overheidsawards, naar de afsluitende bijeenkomst van Zoektocht naar het handwerk van de overheidsmanager/professional bij Sociëteit de Witte in Den Haag. Dit event wordt mogelijk gemaakt door de VOM, VGS en stichting IKPOB. Meer informatie over het programma en de aanmeldlink vindt je hier.

Meer weten »

Schokkend! Ontmoet de nationaal coördinator Groningen

22 november 2017 om 13:30 - 21:30
Gemeentehuis Loppersum,
Loppersum,
+ Google Maps

Op woensdag 22 november organiseren JANN (Jonge Ambtenaren Noord-Nederland) en EPI Kenniscentrum een middag en avond geheel in het teken van het aardgas-dossier Groningen. 's Middags nemen een aantal sprekers je mee in het dossier en bezoeken we gebouwen in het aardbevingsgebied om de impact op de gebouwde omgeving te bestuderen. Daarna neemt 'mister-aardbevingen' Nationaal Coördinator Groningen, Hans Alders, plaats op de interview-stoel. Volgens het FUTUR Ontmoet Tour concept kun jij hem bevragen over zijn werk als NCG en andere…

Meer weten »

MAD (make a difference) 2017

23 november 2017 om 12:00 - 18:00
Timmerhuis,
Rotterdam,
+ Google Maps

Op donderdagmiddag 23 november organiseert Public Leadership Foundation in Rotterdam het jaarlijks terugkerende MAD, oftewel Make A Difference. Laat jezelf inspireren om het verschil te maken in je leven, onze instituties en onze maatschappij als geheel. MAD brengt mensen bijeen om tijdens een interactief programma elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Meer informatie en inschrijven kan hier.

Meer weten »
december 2017

Hoe ziet toekomstbestendig bestuur er volgens jou uit?

4 december 2017 om 14:30 - 17:00
Bazaar of Ideas,
Den Haag,
+ Google Maps

Het fundament van het Huis van Thorbecke wankelt omdat het ontworpen is in een andere tijd. Het traditionele beeld, waarbij er een verdieping is voor rijk, een voor de provincies en een voor de gemeenten sluit niet meer aan bij de samenleving. Kan het huis van Thorbecke opnieuw vorm worden gegeven zonder ad hoc-verbouwingen? Ga hierover in gesprek aan de dialoogtafel op maandmiddag 4 december die door Platform O en Publiek Denken wordt georganiseerd. Meer informatie en inschrijven kan hier.

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen